Terug

Privacy policy & cookies

Privacy- en cookieverklaring Stocksales vof

20 augustus 2018

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Stocksales vof

acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door

ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere

dat wij:

 onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze

privacyverklaring;

 onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn

voor legitieme doeleinden;

u eerst  expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw

toestemming is vereist;

 passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook

eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;

 uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of

te verwijderen.

Stocksales vof is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit

welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel Stuntwinkel.nl. Wij

raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Stocksales vof.

 Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen

handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te

laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres, geboortedatum, naw-gegevens,

geslacht en betalingsgegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij

bewaren deze informatie tot twee jaar nadat uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij

langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons

kunnen ontvangen.

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

Ons postbedrijf DPD, PostNL, DHL, UPS

LightspeedHQ.com

oxxa.com

sendcloud.nl

pagina 1 van 4

dropshipment partijen

app makers

API software ontwikkelaars

Onze betalingsprovider Mollie.nl

 Uw account

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over

uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen

met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, e-mailadres, naw-gegevens, factuuradres, telefoonnummer,

geslacht en geboortedatum. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot u

het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij u kunnen

contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst. U kunt via uw account informatie aanpassen

wanneer u dat wilt.

Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons

kunnen ontvangen.

 Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Deze

hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker

weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de

informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of

diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.

Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens

worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons

kunnen ontvangen.

 Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

per e-mail

via social media

pagina 2 van 4

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons

blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

 Publicatie op internet

Als u onze webwinkel gebruikt, kunnen de volgende persoonsgegevens op internet komen:

door u zelf opgegeven informatie

Publicatie betekent dat iedereen deze kan lezen en zelfs bewaren. Wij hebben daar dan geen controle op.

U kiest zelf welke informatie u publiceert. Denk goed na daarover, want het is mogelijk dat u hiermee te

achterhalen bent. Op verzoek anonimiseren wij informatie die gepubliceerd is.

 Advertenties

Onze webwinkel vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij, we komen

dus ook niet te weten of u deze leuk vindt.

 Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen

voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als

de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

 Statistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze

diensten uw persoonsgegevens.

 Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan

zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij

zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel

werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies.

Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun

privacyverklaringen. (Let op: deze kunnen regelmatig wijzigen)

 Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een

verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen

bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google

diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

 Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed

pagina 3 van 4

beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

 Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient

aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte

bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

 Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons

opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

het laten corrigeren van fouten

het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

intrekken van toestemming

bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de

verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de

toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 Contactgegevens

Stocksales vof

Lange beijerd 12a

5431 SJ Cuijk

jaques@stocksales.nl

U kunt het gebruik van cookies voorkomen of beperken door de juiste instellingen in uw internetbrowser te selecteren. Indien U het gebruik van cookies beperkt, is het echter mogelijk dat U de functionaliteiten van de website niet optimaal kunt benutten. De meeste e-commerce systemen zijn zonder het gebruik van cookies niet mogelijk. Zo wordt het opslaan van formulier gegevens en het bijhouden van virtuele winkelwagentje mogelijk gemaakt door het gebruik van cookies.

Indien U nog vragen heeft over de privacy policy van Stuntwinkel.nl, dan kunt U schriftelijk per post, per E-mail of telefonisch contact opnemen. Stuntwinkel.nl helpt U graag indien U vragen heeft over de door U verstrekte gegevens of indien U uw gegevens wilt wijzigen, inzien of wilt laten verwijderen. U heeft het recht op inzage, correctie en/of verwijdering van de door U opgegeven persoonsgegevens.

Stuntwinkel.nl
is een onderdeel van Stocksales v.o.f.
Lange beijerd 12a
5431 SJ CUIJK

KvK-nummer: 62616153
Btw-identificatienummer: NL854888822B01
Telefoon: 085-8772304

Link naar de 'Privacy statement' van Afterpay (achteraf betalen).

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Stuntwinkel.nl 8.8 / 10 - 2340 Reviews @ Kiyoh
Stuntwinkel gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Stuntwinkel voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer op https://www.stuntwinkel.nl/service/privacy-policy/ Manage cookies